Bravo za učenike OŠ “Dr Dragan Hercog” sa opštine Savski venac u Beogradu koji su dobili najviše glasova (144) za video prilog koji su poslali za učešće u okviru takmičenja “Zašto (ne) bicikliraš?”.

Deca su nam pokazala želju da bicikliraju, ali i da je važno učestvovati u akcijama koje vode poboljšanju uslova za bicikliranje u gradovima.

Zahvaljujemo se na učešću učenicima, roditeljima, nastavnicima, saradnicima i direktorima OŠ “Dr Dragan Hercog” i OŠ “Stefan Dečanski” sa kojima ćemo nastaviti dalju saradnju.

Radovi ovih izuzetnih učenika se nalaze na stranici ŽiR-a Takmičenje “Zašto (ne) bicikliraš?”. Svaki “klik” predstavlja pokazano uvažavanje potreba i poštovanje truda ove dve škole.

Zahvaljujemo se i našim saradnicima i partnerima, koji volonterski učestvuju u realizaciji projekta “Grad u pokretu – ljudi na prvom mestu!”:

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije, Grad Beograd – Sekretarijat za zaštitu životne sredine i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu, Pedagoško društvo Srbije, Centar za edukaciju i razvoj ličnosti KRUGOVI, Udruženje za Kronovu bolest i ulcerozni kolitis Srbije UKUKS, Asocijacija Duga Ogranak Beograd, Asocijacija samostalnih aktivista, Asocijacija za borbu protiv side JAZAS, Culture Forward, Ono bikes i kreatori aprlikacije Pedaliranje.